Bokningar sker endast via Telefon

Campingtomt

Att boka en campingtomt hos oss ger dig möjligheten att njuta av naturen och friluftslivets charmerande atmosfär. Våra campingtomter är rymliga och perfekta för dem som föredrar att bo i egen husvagn, husbil eller tält. Tomterna erbjuder en perfekt balans mellan naturskön miljö och nödvändiga bekvämligheter. Bokningsprocessen är enkel och smidig, och vårt team står redo att hjälpa till med alla frågor för att säkerställa en behaglig vistelse.

Villavagn – 6 Bäddar

Vår villavagn med sex bäddar är det perfekta valet för en bekväm och avkopplande vistelse. Vagnen är utrustad med två rum, inklusive en bäddsoffa och våningssäng, vilket gör den idealisk för familjer eller grupper. I köket finner du alla nödvändigheter som kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, husgeråd samt kokplatta och diskbänk, vilket ger dig möjlighet att tillaga egna måltider och njuta av hemmets bekvämligheter medan du upplever campinglivet.

Villavagn – 4 bäddar

Vår mysiga villavagn med fyra bäddar är ett utmärkt val för en komfortabel vistelse. Den är utrustad med två rum, inklusive en praktisk bäddsoffa och en våningssäng, perfekt för familjer eller små grupper. I vagnen finner ni ett fullt utrustat kök med kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och diverse husgeråd, vilket gör det enkelt att tillaga och njuta av måltider. En kokplatta och diskbänk bidrar ytterligare till bekvämligheten.

Stuga – 4 bäddar

Vår bekväma 4-bäddsstuga erbjuder en mysig vistelse med både bäddsoffa och våningssäng, vilket passar perfekt för familjer eller små grupper. Stugan är utrustad med nödvändiga bekvämligheter som kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och en uppsättning husgeråd för din bekvämlighet. Dessutom kan du njuta av utomhuslivet på den rymliga altanen, som är möblerad för avkoppling och sociala stunder. Även om matlagning sker i en intilliggande servicebyggnad, erbjuder denna stuga allt du behöver för en avslappnad och trevlig campingupplevelse.

Stuga – 3 bäddar

I vår mysiga stuga finner ni en praktisk bäddfåtölj och en våningssäng, vilket gör den till ett perfekt boende för en avkopplande vistelse. Stugan är välutrustad med nödvändiga bekvämligheter som kylskåp, kaffebryggare och vattenkokare, samt husgeråd för att underlätta er vardag. Den stora altanen med utemöbler erbjuder en härlig plats för avkoppling utomhus. För matlagning finns en servicebyggnad intill stugan, vilket tillför ytterligare bekvämlighet till er campingupplevelse. Tryck på knappen nedan för att boka eller se alla våra olika alternativ på ett och samma ställe!

Tältplats

Våra tältplatser utgör en underbar möjlighet att uppleva naturens skönhet vid vattnet. Belägna i en naturskön allmänning, erbjuder de en idyllisk och fridfull miljö för din campingupplevelse. Vad som gör det ännu bättre är att när du betalar för din tältplats, ingår också tillgång till våra servicehus och andra faciliteter. Det innebär att du kan njuta av bekvämligheter som toaletter, duschar och mer, vilket gör din vistelse bekväm och bekymmersfri. Så ge dig ut i naturen och koppla av vid vattnet med förtroendet att allt du behöver finns inom räckhåll. Boka på knappen nedan!

Priser & Information

Säsong & datum
15/4 – 15/9


Utcheckning/Incheckning 12:00

Under midsommarveckan kan stugor och villavagnar bokas minimum torsdag till söndag (tre nätter).
Med reservation för ändringar, 

För tillfället går det inte att boka online, ny tjänst är under uppbyggnad!

-
800kr/dag
Villavagn - 4 bäddar

Säsongplatser 14/4-15/9

22 000 kr inklusive vatten & avlopp. Förbrukad el tillkommer med 2,65 kr/kWh.

-
700kr/dag
Stuga - 4 bäddar
-
600kr/dag
Stuga - 3 bäddar
-
360kr/dag
Campingtomt med el

Säsongplatser 14/4-15/9

14 800 kr
Förbrukad el tillkommer med 2,65 kr/kWh.

-
290kr/dag
Tältplats
-
1200kr/dag
Villavagn - 4 bäddar

Säsongplatser 14/4-15/9

22 000 kr inklusive vatten & avlopp. Förbrukad el tillkommer med 2,65 kr/kWh.

-
900kr/dag
Stuga - 4 bäddar
-
800kr/dag
Stuga - 3 bäddar
-
460kr/dag
Campingtomt med el

Säsongplatser 14/4-15/9

14 800 kr
Förbrukad el tillkommer med 2,65 kr/kWh.

-
390kr/dag
Tältplats